No littering

Van de reis die ik vorige maand maakte door West Canada, is mij in ieder geval één ding goed bijgebleven: de ‘no littering policy’ aldaar. Wil je afval in de natuur gooien? Dit kan je duur komen te staan. Boetes vanaf 500 dollar worden aangekondigd. Meteen invoeren in ons Noorderland, zou ik zeggen. In de krant lees ik dat hier het zand vol met afval ligt, na een dagje strand. Misschien helpt het om de borden te plaatsen! Zijn we niet allemaal dol op schone fietspaden, wandelwegen en vaarroutes? Toeristen komen ervoor, en ook zij mogen hun lege boterhamzakjes in de prullenbak stoppen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s